Ljubav anđela

ASTRALNE TERAPIJE
(PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ POTOVANJE DUŠE™)

Trajanje individualne terapije: 90 minuta
Tijek terapije: 25 minuta uvodnog razgovora i određivanje potrebne rezolucije, 35 minuta „Astralne terapije“ i 30 minuta određivanja daljnjih koraka i korisnih anđeoskih uputa
Doprinos: 90 eura

OPIS ASTRALNE TERAPIJE
Astralno tijelo je naše svjetlosno tijelo koje putuje između dva svijeta – Neba i Zemlje. Njegova je posebna značajka to što omogućuje putovanje kroz duhovna područja, gdje se dobivaju mnoge informacije, ozdravljenja i slično, a zatim se te informacije, u kombinaciji s fizičkim tijelom, prenose u fizičko funkcioniranje čovjeka. Na engleskom se naziva „desire body“, što znači „tijelo želje“ i lako prenosi „želje“ ili još bolje – svrhu duše u njezino zemaljsko funkcioniranje. Zato su astralne terapije iznimne terapije, gdje vas vodimo do ključnih izvora onoga što želite postići posebnom meditacijom s astralnim tijelom. Također vam pomažemo razgovorom i dodatnim anđeoskim savjetima. Kada pojedinac ne može doći do nečega jer ga ometa ego (i stoga naravno emocije, misli, okolnosti itd.) Rad s astralnim tijelom najbolja je mogućnost jer može uzeti sve informacije i pozitivnu energiju duše i usidriti ih u fizičkoj radnji. Ljudi koji dolaze na terapije imaju problema ili s prošlim emocijama koje još uvijek bole i stvaraju blokade, ili s trenutnim okolnostima i odnosima, ili ne znaju što žele od života i svoje budućnosti. Astralne terapije pomažu vam da razjasnite i razjasnite što vas sputava i omogućuju vam da krenete naprijed.

ODABERITE SVOJU TERAPIJU
Astralna prošlost ukoliko:

nosite u sebi bolne događaje, sjećanja i traume koje vas blokiraju u vašem trenutnom stvaralaštvu,
ne možete prekinuti određene veze koje su već prekinute,
u mjeri u kojoj snosite krivnju ili neopraštanje zbog prošlog iskustva,
ako vam se dogode teške stvari, ali uzrok ne nalazite u sadašnjosti i potrebno je tražiti dublje uzroke.


Astralna sadašnjost  ukoliko:

iscrpljeni ste od trenutnih okolnosti i ne znate kako dalje,
ne razumijete uzroke stvari koje se ne kreću pozitivnim kolosijecima,
ako se suočavate s teškim odnosima,
ako ne možete izaći iz ponavljajućih situacija,
ako želite nešto novo za svoj život i trebate pomoć oko promjena,
ako vam je potrebna volja i hrabrost da poduzmete potrebne radnje koje će promijeniti vaše svakodnevno iskustvo.


Astralna budućnost ukoliko:

željeli bi otkriti svoje istinske snove i želje
tražite svoju životnu misiju
željeli bi se osjećati sigurno i samouvjereno u životu i budućnosti
željeli bi neutralizirati učinke negativnih utjecaja i sustavno pretvoriti energiju budućnosti u pozitivne ishode
željeli bi uvid u budućnost – što će vam ona najvjerojatnije donijeti s obzirom na trenutne izbore
Terapiju izvodim: Mikaela Kastrevc, certificirana anđeoski terapeut / anđeoska terapeutkinja prema metodi Cristy Žmahar, Putovanje duše ™

*** NAPOMENA: Altairanna, duhovna oaza Mikaela Kastrevc sp (naziv tvrtke, pojedinac) poštuje službenu medicinu i ni na koji način ne odvraća posjetitelje od službenog liječenja, već je u najvećoj mjeri podržava. Korištenje našeg internetskog sadržaja, korištenje naših usluga ili terapija isključivo ste na vlastitu odgovornost. Posjetom naših usluga i web stranica slažete se sa sljedećim odredbama i uvjetima koji se mogu pronaći na našim web stranicama ili u ovoj izjavi.

Odricanje od odgovornosti: Različiti oblici savjetovanja, terapije i obrazovanja objavljeni na ovoj web stranici ne potpadaju pod službeno priznate oblike terapijske pomoći ili službeno priznate obrazovne programe. Unutar naše tvrtke provodimo različita predavanja, terapije i savjetovanja koja ni na koji način ne zamjenjuju tradicionalni terapijski pristup ili liječenje. Svoje znanje i iskustvo nudimo ljudima koje su obrazovali različiti autori i programi diljem svijeta, a svoje znanje i iskustvo želimo podijeliti isključivo s ciljem poboljšanja kvalitete života pojedinca kroz drugačije razumijevanje životnih situacija. U sklopu ponude weba i našeg rada nudimo predavanja, terapije i savjetovanja čija je svrha različiti pristupi razumijevanju različitih situacija i nikako iscjeljivanje. Riječ ‘liječenje’ ili ‘ozdravljenje’ spominje se samo u smjeru poboljšanja kvalitete života kroz različita shvaćanja ili. gleda na stvarnost i nikako u smjeru fizičkog ili psihičkog ozdravljenja. Pojedinac preuzima punu odgovornost za posjećivanje savjetovanja ili edukacije u okviru naše ponude. U slučaju dvojbe je li naše obrazovanje, terapija ili. savjet prikladan za vas ili. nekome tko je u procesu liječenja (psihičkog ili fizičkog) savjetuje se da se prije posjete posavjetuje sa svojim liječnikom ili službenim terapeutom. Registriranjem i sudjelovanjem u našim obrazovnim, terapijskim i savjetodavnim programima slažete se s gore navedenim uvjetima i preuzimate punu odgovornost za svoje sudjelovanje. U slučaju neprimjerenog korištenja naših usluga i korisničkog sadržaja, davatelj ne preuzima nikakvu odgovornost. Sve terapije razvijene su uz pomoć međunarodno priznate učiteljice meditacije i anđeoske terapeutkinje Cristy Žmahar, Potovanjeduse ™. Kopiranje ili neovlašteni prijenos teksta ili strukture terapija strogo je zabranjeno. Terapije su zaštićene autorskim pravima i dopušteno ih je koristiti samo ovlaštenim terapeutima.

ARHANGELSKI LJEKOVITI IZVOR– trostupanjska terapija arhanđelima
(PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ PUTOVANJE DUŠE ™)

Trajanje individualne terapije: 90 minuta
Tijek terapije: 20 minuta uvodnog razgovora i određivanje potrebne razlučivosti, 40 minuta terapije arhanđelima i 30 minuta određivanja daljnjih koraka i korisnih anđeoskih uputa
Doprinos: 90 eura (za osobni tretman ili daljinsko liječenje)

OPIS ARHANGELSKE TERAPIJE
Terapija rođena u srcu anđela kako bi vam mogla milovati život. To je izuzetno individualno putovanje prilagođeno vašim najdubljim željama. Pogodan je za sve one koji snažno vjeruju u iscjeliteljsku energiju anđela i osjećaju se jako povezani s ovom ljubavlju prema stvaranju. U samoj terapiji uvijek su prisutni vaši anđeli čuvari, koji su cijelo vrijeme uz vas, a snažan proces uravnoteženja osiguravaju vrlo posebne, iznimne tehnike i veze s raznim arhanđelima. Arhanđeli su izabrani i izbiraju vas prema opsegu  vašeg izazova ili želja. Tehnike anđeoske terapije donose iznimne rezultate i osmišljene su samo za vas i vaše trenutne potrebe.

Terapija se može provoditi osobno ili na daljinu..

Kako izgleda osobna terapija:

Prvo, oslobađamo sav stres iz tijela i pripremamo vas za put ozdravljenja.
Odvodimo vas u duboko meditativno stanje u kojem ste spremni prihvatiti procese ozdravljenja.

1.faza terapije: pročiste se sve naveze i teške energije kako bi snažna energija mogla strujati kroz vas i kako bi se mogle primiti visoke frekvencije iscjeljivanja arhanđela. Očisti se sve negativne vibracije i podržava vašu auru; to radi terapeut posebnom fizičkom tehnikom i uz pomoć arhanđela.
2. faza terapije: čišćenje i uravnoteživanje važnih energetskih centara u vašem tijelu- vaših čakri s iscjeljujućim svjetlima i tehnikama koje vrlo olakšavaju; ovdje vam terapeut pomaže s posebno razvijenom tehnikom dotičnih pokreta energije i uz pomoć arhanđela
3. faza terapije: Individualni tretman u kojem vjerujete onome što vas blokira u životu, ne može se ostvariti ili osjećate da mu je potrebno olakšanje. Moć arhanđela pomaže sa svime što želite, ali ako se radi o liječenju prošlosti, slabosti, nedostatka financija ili ljubavi, i tako dalje, i tako dalje.
Završetak terapije uključuje predaju informacija o tome što su anđeli rekli tijekom same terapije i što vam savjetuju za daljnje, uspješne korake i pozitivne životne okolnosti.

Kako funkcionira  liječenje na daljinu:
Pošaljite prijavu za terapiju na e-adresu altarianna.mk@gmail.com sa svojom nedavnom fotografijom i kratkim opisom vašeg izazova ili onoga što želite poboljšati samom terapijom i arhanđelima. Poslati ćemo vam podatke o uplati doprinosa za terapiju. Nakon što se doprinos podmiri, dogovaramo se o najprikladnijem vremenu za izvođenje terapije. Najbolje je to učiniti u vrijeme kada se možete odmoriti na njoj i prepustiti se anđeoskoj energiji koju ćete osjetiti. Poslat ćemo vam i e-poruku s uputama kako najbolje doživjeti terapiju i, naravno, prihvatiti je za vaše najviše dobro.

Terapiju izvodim: Mikaela Kastrevc certificirana anđeoski terapeut / anđeoska terapeutkinja prema metodi Cristy Žmahar, Putovanje duše ™

*** NAPOMENA: Altairanna, duhovna oaza Mikaela Kastrevc sp (naziv tvrtke, pojedinac) poštuje službenu medicinu i ni na koji način ne odvraća posjetitelje od službenog liječenja, već je u najvećoj mjeri podržava. Korištenje našeg internetskog sadržaja, korištenje naših usluga ili terapija isključivo ste na vlastitu odgovornost. Posjetom naših usluga i web stranica slažete se sa sljedećim odredbama i uvjetima koji se mogu pronaći na našim web stranicama ili u ovoj izjavi.

Odricanje od odgovornosti: Različiti oblici savjetovanja, terapije i obrazovanja objavljeni na ovoj web stranici ne potpadaju pod službeno priznate oblike terapijske pomoći ili službeno priznate obrazovne programe. Unutar naše tvrtke provodimo različita predavanja, terapije i savjetovanja koja ni na koji način ne zamjenjuju tradicionalni terapijski pristup ili liječenje. Svoje znanje i iskustvo nudimo ljudima koje su obrazovali različiti autori i programi diljem svijeta, a svoje znanje i iskustvo želimo podijeliti isključivo s ciljem poboljšanja kvalitete života pojedinca kroz drugačije razumijevanje životnih situacija. U sklopu ponude weba i našeg rada nudimo predavanja, terapije i savjetovanja čija je svrha različiti pristupi razumijevanju različitih situacija i nikako iscjeljivanje. Riječ ‘liječenje’ ili ‘ozdravljenje’ spominje se samo u smjeru poboljšanja kvalitete života kroz različita shvaćanja ili. gleda na stvarnost i nikako u smjeru fizičkog ili psihičkog ozdravljenja. Pojedinac preuzima punu odgovornost za posjećivanje savjetovanja ili edukacije u okviru naše ponude. U slučaju dvojbe je li naše obrazovanje, terapija ili. savjet prikladan za vas ili. nekome tko je u procesu liječenja (psihičkog ili fizičkog) savjetuje se da se prije posjete posavjetuje sa svojim liječnikom ili službenim terapeutom. Registriranjem i sudjelovanjem u našim obrazovnim, terapijskim i savjetodavnim programima slažete se s gore navedenim uvjetima i preuzimate punu odgovornost za svoje sudjelovanje. U slučaju neprimjerenog korištenja naših usluga i korisničkog sadržaja, davatelj ne preuzima nikakvu odgovornost. Sve terapije razvijene su uz pomoć međunarodno priznate učiteljice meditacije i anđeoske terapeutkinje Cristy Žmahar, Potovanjeduse ™. Kopiranje ili neovlašteni prijenos teksta ili strukture terapija strogo je zabranjeno. Terapije su zaštićene autorskim pravima i dopušteno ih je koristiti samo ovlaštenim terapeutima.

ŠIVANJE SLOMLJENJIH SJEČANJA – URAVNOTEŽAVANJE TRAUMATSKIH ZAPISA
(PO METODI CRISTY ŽMAHAR ~ PUTOVANJE DUŠE ™)

Trajanje terapije: 90 minuta
Tijek terapije: 20 minuta uvodnog razgovora i određivanje potrebne rezolucije, 35 minuta terapije „Obiteljsko stablo“ i 35 minuta tumačenja zapisa i određivanje daljnjih koraka.
Doprinos: 90 eura

OPIS TERAPIJE
Traumatična iskustva za svakog  pojedinca su vrlo snažni energetski zapisi koji prije ili kasnije zahtijevaju pažnju i liječenje. Traumatski zapis uključuje iznimno snažan fizički ili emocionalni događaj koji izaziva jaku bol, tugu ili strah. Traumatičan zapis događa se u događaju koji pokreće pravu oluju različitih posljedica u tijelu i emocijama. To su šokovi koji se obično događaju iznenada i mogu utjecati na pojedinca godinama i godinama ili možda čak i cijeli život. Obično osoba zna kakva su njegova traumatična iskustva i nema problema s lociranjem u svojoj prošlosti (ili sadašnjosti), ali povremeno se dogodi da ih obrambeni mehanizam također potisne – ako se radi o potisnutoj traumi, tada osoba izaziva jak strah u situacije ili emocionalne reakcije, a da ne znate zašto. Terapija „Šivanjem slomljenih sjećanja“ fokusira se na podizanje svijesti o takvim događajima i neutraliziranje njihovih zapisa, s ciljem emocionalnog i fizičkog rasterećenja u trenutnim iskustvima. Mijenja energetske utjecaje koji su se dogodili na početku traumatskog iskustva i vraća povjerenje u budućnost.

Odaberite terapiju „Šivanje slomljenih sjećanja“ ako:

iza sebe imate snažnu energetsku situaciju koja vas još uvijek plaši i ta je situacija uzrokovala veliko fizičko ili emocionalno opterećenje
određene situacije uzrokuju energetske grčeve, ali ne znate uzrok
određena sjećanja vas još uvijek bole
često se sjećate teških događaja u raznim životnim situacijama ili u svakodnevnom životu
suočavate se sa strahom da će se stvari iz prošlosti ponoviti
željeli bismo zamijeniti energiju koju je pokrenulo traumatsko iskustvo i pretvoriti je u pozitivnu
željeli bismo oprostiti određenim ljudima koji su vas snažno emotivno obilježili
htjeli bismo početi iznova, s hrabrijom energijom
Terapiju izvodim: Mikaela Kastrevc certificirana anđeoski terapeut / anđeoska terapeutkinja prema metodi Cristy Žmahar, Putovanje duše ™

*** NAPOMENA: Altairanna, duhovna oaza , Mikaela Kastrevc sp (naziv tvrtke, pojedinac) poštuje službenu medicinu i ni na koji način ne odvraća posjetitelje od službenog liječenja, već je u najvećoj mjeri podržava. Korištenje našeg internetskog sadržaja, korištenje naših usluga ili terapija isključivo ste na vlastitu odgovornost. Posjetom naših usluga i web stranica slažete se sa sljedećim odredbama i uvjetima koji se mogu pronaći na našim web stranicama ili u ovoj izjavi.

Odricanje od odgovornosti: Različiti oblici savjetovanja, terapije i obrazovanja objavljeni na ovoj web stranici ne potpadaju pod službeno priznate oblike terapijske pomoći ili službeno priznate obrazovne programe. Unutar naše tvrtke provodimo različita predavanja, terapije i savjetovanja koja ni na koji način ne zamjenjuju tradicionalni terapijski pristup ili liječenje. Svoje znanje i iskustvo nudimo ljudima koje su obrazovali različiti autori i programi diljem svijeta, a svoje znanje i iskustvo želimo podijeliti isključivo s ciljem poboljšanja kvalitete života pojedinca kroz drugačije razumijevanje životnih situacija. U sklopu ponude weba i našeg rada nudimo predavanja, terapije i savjetovanja čija je svrha različiti pristupi razumijevanju različitih situacija i nikako iscjeljivanje. Riječ ‘liječenje’ ili ‘ozdravljenje’ spominje se samo u smjeru poboljšanja kvalitete života kroz različita shvaćanja ili. gleda na stvarnost i nikako u smjeru fizičkog ili psihičkog ozdravljenja. Pojedinac preuzima punu odgovornost za posjećivanje savjetovanja ili edukacije u okviru naše ponude. U slučaju dvojbe je li naše obrazovanje, terapija ili. savjet prikladan za vas ili. nekome tko je u procesu liječenja (psihičkog ili fizičkog) savjetuje se da se prije posjete posavjetuje sa svojim liječnikom ili službenim terapeutom. Registriranjem i sudjelovanjem u našim obrazovnim, terapijskim i savjetodavnim programima slažete se s gore navedenim uvjetima i preuzimate punu odgovornost za svoje sudjelovanje. U slučaju neprimjerenog korištenja naših usluga i korisničkog sadržaja, davatelj ne preuzima nikakvu odgovornost. Sve terapije razvijene su uz pomoć međunarodno priznate učiteljice meditacije i anđeoske terapeutkinje Cristy Žmahar, Potovanjeduse ™. Kopiranje ili neovlašteni prijenos teksta ili strukture terapija strogo je zabranjeno. Terapije su zaštićene autorskim pravima i dopušteno ih je koristiti samo ovlaštenim terapeutima.